Kur Shaqir Fetain e rrëmbejnë emocionet ai e humb kontrollin, e humb kon-tro-llin! Nën hije të konferencës botërore, Ministri i Vakëfit të Egjiptit, Prof. Dr. Muhamed Muhtar Xhumahi, të pranishmëve u ka dhuruar eksemplar nga libi i tij i fundit! Meqë libri ka të bëjë për injoancën dhe rizgjimin (titulli i librit: Injoranca dhe rizgjimi), dikush i tha Ministrit që t’ia dhurojë edhe Shaqir Fetait një libër, meqë është totalisht injorant dhe ka nevojë për “rizgjim”! Këtë gjest Shaqir Fetai e interpreton si diçka që i ka ndodhur vetëm atij, madje në mesin e mbi 300 të ftuarve: “në një ambijent më dhuroi librin e ri të tij”! Në çfarë ambienti o injorant! Mos shkakto këtu dyshime e hamendësime!
Dhe, sipas Shaqir Fetait, që nga ky moment ministri na qenka “një personalitet i madh… me një reputacion të një kontribusi të madh në konferenca dhe simpoziume fetare!” Kush di të vlerësojë në këto mënyrë injorante përveçse Shaqir Fetai! Ky kur rrëmbehet nga emocionet edhe ia futë kot, edhe e tregon tërë injorancën e vet dhe, natyrisht – e humb kon-tro-llin!
Kur Shaqir Fetait i prinë injoranca, detyrimisht që do ta kemi edhe këtë margaritar të tij: “Fjalimi i tij në këtë Konferencë shtoi nje përshtypje të veçantë dhe i dha vulën këtij tubimi”!
Kurse, abdalli pastaj, thotë se po shpifin kundër tij dhe se po e ofendojnë! Pse a mos është për t’u lavdëruar e mburrur me këtë injoroant?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Europa sërish shënon rritje infektimesh

Sistemi shëndetësor në Poloni po i afrohet kolapsit, Angela Merkel parashikon që…

Politikani rus kërkon pushtimin e Ukrainës

Vladimir Zhirinovsky: Nëse do të isha President, do ta bombardoja Ukrainën Deputeti…

Bota regjistron mbi 4 milionë viktima me koronavirus

Mbi 4 milionë persona kanë vdekur nga COVID-19, sëmundja që shkakton koronavirusi,…

Rrëfim i ish-ushtarëve të UÇK-së për aksionin e parë pas vdekjes së Zahir Pajazitit

Duke mos duruar padrejtësitë që po i bëheshin popullit shqiptar nga regjimi…

FCC i ndalon kompanisë kineze të komunikacionit të veprojë në SHBA

Komisioni Federal i Komunikimeve (FCC) i Shteteve të Bashkuara i ka hequr…