Në rrugën në dalje të Kumanovës, një kamion dhe një veturë golf kanë rënë në një kanal.

Sipas informacioneve të TV21, thuhet se në rrugë nuk ka pasur sinjalistikë treguese që në atë rrugë punohet.

Deri më tani nuk raportohet për të lënduar.

Në fotografi mund të shihni se si një kamion i tonazhit të rëndë ka rënë në këtë kanal dhe një veturë golf me targa të Shkupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Prokuroria Speciale Publike peng i bisedave të përgjuara të zyrtarëve

Përdorimi i bisedave të përgjuara telefonike si dëshmi në proceset gjyqësore dhe…

Britania nuk planifikon heqjen e masave për parandalimin e pandemisë

Britania e Madhe nuk është afër heqjes së ndalesave të vendosura për…

Funksionarë të lartë partiak vazhdojnë të emërohen në poste kyçe

Funksionarë të lartë të partive politike vazhdojnë të emërohen në poste kyçe…

Votuesit ja kujtonë deklaratat Gashit: Asnjëherë koalicion me BDI!

Votuesit ja kujtonë deklaratat Gashit: Asnjëherë koalicion me BDI! Gashi: Çfarë interesi…

Ish-deputetja e PE-së: Lëvizja e kufijve në Ballkan do të ishte shkatërruese – Lajçak s’duhet ta nxisë njërën palë që të heqë dorë

Ish-deputetja e Parlamentit Evropian, Doris Pack, ka deklaruar se pret nga Miroslav…