Prokuroria Themelore Publike në Tetovë ka dorëzuar aktakuzë në Gjykatën kompetente kundër tre personave fizik dhe një personi juridik lidhur me zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë.

Dy të pandehurit e parë akuzohen se kanë kryer vepër penale – Krime të rënda kundër sigurisë së përgjithshme sipas nenit 292 paragrafi 4 c.v. me nenin 288 paragrafi 4 c.v. me paragrafin 2 të Kodit Penal i akuzuari i tretë ka kryer veprën penale – Mos respektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë sipas nenit 206 paragrafi 1 të Kodit penal, ndërsa personi juridik i akuzuar ka kryer vepër penale – Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm sipas nenit. 288 paragrafi 5 c.v. me paragrafin 4 c.v. me paragrafin 2 dhe veprën penale – Mosveprimi sipas rregullave shëndetësore gjatë epidemisë sipas nenit 206 paragrafi 2 c.v. me paragrafin 1 të Kodit Penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Punonjësja në Poliklinikën Çair del pozitive ndaj koronavirusit, bëhet dezinfektimi i objektit

Një e punësuar në Poliklinikën Çair është e prekur nga koronavirusi dhe…

Grafa etnike në letërnjoftime, në harresë!

Grafa etnike në letërnjoftime mbetet në qorr sokak. Prej muajsh nuk ka…

PSZH dhe Çellsi, në gjysmëfinale të Championsit

Paris Sen Zhermeni dhe Çellsit janë udhëtarët e parë në gjysmëfinale të…

Turqi, shtyhen procedurat e haxhit për shkak të koronavirusit

Pagesat, përgatitjet dhe procedurat e tjera për haxhinjtë e mundshëm turq në…

Revoltohet administrata gjyqësore: Në listën për vaksinim janë vetëm gjykatësit

Shoqata e Administratës Gjyqësore ka reaguar ndaj listës për prioritet vaksinimi, të…