Në moshën 63-vjeçare ka ndërruar jetë Ognen Stavrev, gjykatës në Gjykatën Penale të Shkupit.

Ai 25 vjet ka gjykuar në shumë raste në dy gjykatat themelore të Shkupit. Ai shqiptoi dënime në disa raste të PSP-së, si “Titanik 2”, “TNT” dhe “Monstra”.

Ognen Stavrev është djalë i Dragolub Stavrev, kryetar i Kryesisë së atëhershme të Republikës Socialistike të Maqedonisë, kryetar i Këshillit Ekzekutiv të RFM dhe ish kryetarë i Qytetit të Shkupit.

Gjyqtari Ognen Stavrev ka gjykuar në Departamentin për Krim të Organizuar dhe Korrupsion vitet e fundit. Për shkak të problemeve shëndetësore që kishte, muajt e fundit ishte gjyqtar për ekzekutimin e sanksioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Osmani uron Ramazanin, bën thirrje për respektimin e masave

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, uroi besimtarët myslimanë me rastin e nisjes…

Macron i trembet humbjes së shumicës parlamentare

Nëse Macron të dielën (19.06) e humb shumicën absolute, atëherë ai duhet…

Udhëheqësit e Azisë Juglindore takim në Uashington më 12-13 maj

Presidenti Joe Biden do të presë udhëheqësit e Shoqatës së Vendeve të…

Serbia tërheq ushtrinë nga kufiri me Kosovën

Ushtria serbe tërhiqet nga kufiri me Kosovën, pas reagimeve të shumta dhe…

Incidenti i rëndë mbi Detin e Zi – aeroplani luftarak rus përplaset me dronin amerikan

Një aeroplan luftarak rus është përplasur me një dron amerikan në hapësirën…