Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e publikuara nuk cenojnë privatësinë pasi bëhet fjalë për bisedë mes funksionarëve. Muhamedi madje thotë se edhe vlerësimi i Komisionit të Venecias për “bombat” e atëhershme të LSDM-së ka qenë se duhet të lejohet publikimi i materialeve të tilla që janë në interes publik.

Dobia e këtyre publikimeve do të jetë se pala tjetër që i ka pasur bombat, përkatësisht Zoran Zaev më parë i fshehur për palën shqiptare. Por, tani janë me rëndësi se për proceset gjyqësore që zhvillohen qoftë për rastin Monstra, Lagjen e Trimave, Harun Aliut dhe të tjera do të jepen qartësime plotësuese për organet e drejtësisë, gjegjësisht prokurorinë dhe vetë gjykatën”, ka thënë për Alsat, Nijazi Muhamedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Krimet më të shpeshta nga prania e gjuhës së urrejtjes më së shpeshti ndodhinë në komunat Qendër, Gazi Babë dhe Çair

Krimet e nxitura nga urrejtja më së shpeshti ndodhin në komunat e…

Edhe 6 raste të reja me koronavirus në vend

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në komunikimin e radhës mbi gjendjen e…

Konferencë përfundimtare e projektit “Gratë kanë të drejta!”

Me rastin e përfundimit të projektit “Gratë kanë të drejta!”, Komiteti i…

“Reket”, Prokuroria nuk jep detaje për hapat e ndërmarra

Nuk ka detaje të reja rreth rastit “Reket” dhe hapat që po…

Digjet një shtëpi në Kamjan të Tetovës

Në Kamjan të Tetovës mbrëmë është djegur një pjesë e madhe e…