Disa mijëra vendime për pagesë të detyrueshme të gjobave dhe dënimeve ka dërguar Drejtoria e të Hyrave Publike (DHP) në Ministrinë e Punëve të brendshme (MPB). Ky aksion bëhet për të marrë paratë nga qytetarët dhe nga kompanitë , për shkak të borxheve të pashlyera nga këto gjoba, raporton portali Presscentar. Kërkohet pagesa e gjobave për shkak të kryerjes së veprave para disa viteve, për gjoba që qytetarët kanë thënë se nuk janë të informuar paraprakisht dhe se janë vjetëruar. Bëhet fjalë për gjoba dhe dënime që kanë ndodhur para tre deri katër viteve. Avokatët theksojnë se veprat që kalojnë tre vite ato vjetërohen dhe se nuk janë më valide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Apasiev:Unë isha i 58 listë të nënshkrimeve Rexhepi gënjen

Rrëmbimi i kopukut Kastriotit GËNJEN qorrazi se nuk e dinte se në…

OSBE-së Shkup shpalli 11 fitues të granteve të vogla për përkrahjen e shoqërisë civile dhe qytetarëve gjatë pandemisë COVID-19

Misioni i OSBE-së në Shkup sot publikoi listën e organizatave të shoqërisë…

Rrëzohet avioni ushtarak, piloti mbetet i varur në shtyllën e tensionit të lartë

Një avion ushtarak i forcave ajrore belge F-16 është rrëzuar në Francën…

Zelensky bëri thirrje për sanksione më të forta gjatë fjalimit në parlamentin australian

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, bëri thirrje për sanksione të reja dhe më…

Sokoli, Hallaçi, Zeka, Fejzullahu: TASH ESHTE KOHA

Me një Fjalë të vetme, mburrje dhe krenari, me Komandantë Fadil Dunavi,…