Ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski sot në aktgjykimin për rastin “Toplik” është dënuar me tre vite e gjashtë muaj burg.

Tome Gjurçilov u dënua me tre vjet burg, ndërsa të akuzuarit e tjerë Dimitar Dimovski, Marica Taseva, Dimitar Gaçev dhe Vesa Tomçevska janë dënuar me dy vite burg me kusht.

“Të akuzuarit janë të obliguar edhe ta kompensojnë dëmin e shkaktuar”, tha gjyqtari Osman Shabani.

Rasti i hapur nga ish-PSP-ja ka të bëjë me shitjen e tokës ndërtimore për ndërtimin e vendbanimit “Sonçev Grad” në Sopisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Për herë të parë pas 49 ditësh, të moshuarit në Turqi shijojnë lirinë

Të moshuarit në Turqi u lejuan të dalin nga shtëpitë e tyre…

Bie besimi i rusëve ndaj Putinit

Besimi i publikut ndaj presidentit rus, Vladimir Putin ka rënë në nivelin…

Trump: SHBA arrijnë një marrëveshje ushtarake me Indinë

Gjatë vizitës së tij në Indi të hënën, Presidenti Donald Trump tha…

Së paku 300 viktima në sulmin me bombë në Teatrin e Dramës në Mariupol

Zyrtarët lokalë në qytetin e rrethuar të Mariupolit kanë thënë se të…

MPB lëshon mbi 58 mijë stikersa për targat e automjeteve nga Serbia

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se ka lëshuar 58 mijë e…