Po bëhen të shpeshta informacionet bajate që po publikohen në paçavurën e bashkësisë “fetare” të Shaqir Fetait, e që kanë të bëjnë me pjesëmarrjen e ndonjë marionete-nëpunësi të kësaj bashkësie nëpër organizime e aktivitete të korit diplomatik me raste të ndryshme.
Në të gjitha këto raste, por edhe nëpër evente të ndryshme fetare e kombëtare ku mungon Shaqir Fetai, përfaqësuesit-marionetë të tij, nuk harrojnë që të përcjellin “urimet më të përzemërta dhe përshëndetjet e reisul ulemase, h. Shaqir ef. Fetai”!
Këta bilmeza e marioneta të kalbura duhet të dinë një gjë: ata nëpër evente të ndryshme nuk përfaqësojnë të mendermethënshmin, Shaqir Fetain, por përfaqësojnë Institucionin që është i të gjithë myslimanëve të vendit. Prezenca e tyre duhet të jetë reprezentative, përfaqësim i myslimanëve të Maqedonisë së Veriut, dhe jo ta përfaqësojnë individin me perkatësi shumë të dyshimtë kombëtare e fetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Hallaçi: Pasojat e një deklerate të dhënë në mbështetje të armikut

Nuk ka dyshim se kjo dekleratë e Menduh Thaçit, atëkoh nënkryetar i…

Arbër Çeliku: Tendenca e dëshpëruar e pjellave të UDB-ës për të baltosur personalitetin tim

Të kotë e keni ju fundërrina të UDB-ës të më baltosur mua,…

Një strukturë partiake e veshur në dimia grashë

/ EDITORIAL / BDI-ja, kjo “parti kombëtare”, pse nuk premton qoftë edhe…

Intelektualë të Kosovës, Shqipërisë e kudo jeni, Ju ftoj të mbështesim Albin Kurtin e Vjosa Osmanin

Nga Skënder Sadri KAPITI / Intelektualë të Shqipërisë, Kosovës, diasporës e kudo…