Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiç në konferencën e sotme për shtyp tha se Arafat Muaremi nuk dha dorëheqje por i përfundoi mandati.

“Unë me sa di z.Muaremi nuk ka dhënë dorëheqje, por i kaloi mandati dhe vendosi që mos të kërkojë vazhdim, kështu që ky ishte vendim i tij personal, rreth pyetjes për suspendimin e prokurores Ruskoska, arsyet dhe argumentet për këtë duhet t’i kërkoni në Prokurorinë Publike, sepse vendimi për hapjen e procedurës disiplinore është e Këshillit të Prokurorëve Publik dhe vendimi për suspendim është e prokurorit Jovevski” – deklaroi Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vuçiq fton serbët t’i bojkotojnë zgjedhjet: Dëshpëroni ata në Prishtinë edhe një herë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, u ka bërë thirrje serbëve të Kosovës…

Serwer: Do të ishte jashtëzakonisht me rëndësi që Greqia të njoh Kosovën

Kosova ka përmbush të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave dhe Evropa…

Ish-kryeministri francez, 90-vjeçar, gjykohet për korrupsion

Ish-kryeministri francez Edouard Balladur, tashmë në moshën 90-vjeçare, do të gjykohet për…

Arrestohet një serb për krime lufte në Kosovë

Një serb është arrestuar për krime lufte të kryera ndaj popullatës civile…

Kurti: Nuk kemi informacione se KFOR-i po përgatitet për ndërhyje në veri

Kryeministri Albin Kurti në konferencë pas takimit me kryeministrin Edi Rama, ka…