Komisioni Evropian ka dhënë rekomandim të pastër, të pakushtëzuar për fillim të negociatave për Republikën e Maqedonisë së Veriut me BE-në.

Rritja ekonomike, rritja e pagës minimale, implementimi i reformave në gjyqësi konform standardeve ndërkombëtare dhe praktike, rezultatet e dukshme në luftën kundër korrupsionit, reformat në shërbimet e sigurisë, transparenca në administratën publike, liria e shprehjes dhe mediave, janë vetëm një pjesë e sukseseve të cilat janë notuar në Raportin më pozitiv të KE-së për vendin tonë.

Raporti i KE-së është dëshmi për suksesin e politikave dhe proceseve reformuese të Qeverisë të paraparë nga LSDM të cilat sjellin jetë më të mirë për të gjithë qytetarët.

Republika e Maqedonisë së Veriut është shembull në rajon në sjelljen e vendimeve të guximshme për të cilën shteti shënon progres dhe integrime.

Mbetemi të angazhuar të vazhdojmë përpara drejt rrugës euroatlantike.

I realizojmë interesat strategjike dhe kombëtare, ndërtojmë shtet evropian e cila ushqen koncept të shoqërisë fer që ofron shans të barabartë për të gjithë.

Qendra për komunikim me opinionin e Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…