Z b r i t :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Midis nesh / VARFËRIA SHPIRTËRORE

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në Tiranë muajin e tetorit po…

A kanë shqiptarët komunitet artistik!?

Midis nesh Cili është kujdesi shtetëror për kulturën shqiptare? Fatkeqësisht sot në…

Kështu foli i pacipi – Shaqir Fetai (22)

Në intervistën e fundit të porositur, Shaqir Fetait, pasi kishte festuar Kërshëndellat…

Midis nesh / NJË GJEST FRANCEZ DHE NJË PARADOKS SHQIPTAR

Në numrin e fundit (153), e përjavshmja letrare kulturore “ExLibris”, veç të…

KEMI JETË LETRARE TË PASUR ME TALLAVA

Me shkrimtarë të diasporës: VAID HYZOTI Vaid Hyzoti është lindur në Ishëm…