Me 02.03.2019 në ora 14.00 me telefon në Qendrën për njoftime dhe komandë në Manastir, nga ana e Ndihmës së shpejtë urgjente në Manastir është lajmëruar se nga ana e tyre në Spitalin Klinik në Manastir është dërguar D.C.(37), shtetas i SHBA-ve, i cili është lënduar gjatë skijimit.

Te D.C. është konstatuar lëndim i rëndë të cilën e ka fituar gjatë marrjes pjesë në një turne skijimi që është mbajtur në qendrën skiatore Kopanki në Pelister.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Mbyllet rruga për në Aeroportin e Shkupit nga ora 16:30

Për shkak të vizitës së papa Françeskut rruga deri te Aeroporti Ndërkombëtar…

Caktohet seanca konstituive, 4 gusht ora 12:00

Kuvendi ka njoftuar se më 4 gusht do të mbahet seanca konstituive.…

Gerovski duhet të tregon se kush janë “Kiki” dhe “Friki”

Gazetari Branko Gerovski ka paralajmëruar se sot do të zbulojë se kush…

Kop: Maqedonia e Veriut t’i vazhdojë reformat

Ambasadori i Holandës në Maqedoninë e Veriut, Dirk Jan Kop, në një…

Vazhdon gjykimi për “Llaskarcën”

Mbrojtja e të akuzuarve në rastin e Llaskarcës në seancën e sotme…