Eh more ambasador i Kosovës në Shkup, zoteri Qehaja. Sikur të dishe se me ke je fotografuar, në mesin e cilëve je futur për një fotografi manipulative, do te nxiheshe nga turpi! Me përkorë do t’i kërkoje falje familjes, respektivisht, babait tënd, gjeneral Qehasë! A mos je duke menduar se je fotografu me nja dy “të devotshëm”? Jeni tërësisht në lajthitje dhe, bëni mirë t’i shkundni pak ata të shërbimeve që i keni në ambasadë. Skandale të këtilla nuk ju bëjnë nder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Moldavia mbyll përkohësisht hapësirën ajrore

Ish-republika sovjetike ka mbyllur hapësirën e saj ajrore, sipas Air Moldova. Kjo…

Kush është Kemal Kilicdaroglu, njeriu që pretendon ta rrëzojë Erdoganin

Burokrati anti-korrupsion, Kemal Kilicdaroglu, shpreson të fitojë zgjedhjet kundër Erdoganit, të cilat…

Super ekspertiza për “Llaskarcën”, Byroja për Ekspertiza Gjyqësore shkel afatin

Byroja për Ekspertiza Gjyqësore ka shkelur afatin e caktuar nga Gjykata Penale…

BE-ja miraton paketën e dhjetë të sanksioneve ndaj Rusisë

Bashkimi Evropian ka miratuar paketën e dhjetë të sanksioneve ndaj Rusisë në…

Millanov: “Terrorizmi, akuzë e gabuar për Grupin e Kumanovës”

Në Gjykatën e Apelit, në ditën e dytë janë duke u shqyrtuar…