Kuvendi i Kosovës sot do ta mbajë seancën plenare të radhës.

Kjo seancë pritet të mbahet me fillim nga ora 10:00.

Seanca fillon me miratimin e procesverbaleve nga seancat e mëparshme.

Rendi i ditës

 1. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
 2. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
 3. Pyetjet parlamentare,
 4. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-146 për Zbatimin e Sanksioneve Financiare Ndërkombëtare të Shenjëstruara,
 5. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-099 për Borxhin Shtetëror dhe Garancitë Shtetërore,
 6. Formimi i Komisionit Ad-hoc për hartimin e Projektligjit për zhvillimin e procesit të vlerësimit kalimtar,
 7. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-197 për Zyrtarët publik,
 8. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-196 për Pagat në sektorin publik,
 9. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-180 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit Nr. 06/L-048 për Këshillin e Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës,
 10. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-176 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përmbajnë procedura të veçanta administrative dhe harmonizimin e tyre me Ligjin nr. 05/L-031 për procedurën e përgjithshme administrative,
 11. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për Mbrojtjen e Konsumatorit,
 12. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-182 për Konfliktet Administrative,
 13. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-191 për Ekspertët Gjyqësor,
 14. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-194 për Sistemin Qendror të Evidencës Penale të Kosovës,
 15. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-186 për Rregullat e Trafikut Rrugor,
 16. Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,
 17. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Akademisë së Drejtësisë për vitin 2021,
 18. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2021,
 19. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit Rregullator të Prokurimit Publik për vitin 2021,
 20. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2021,
 21. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2021,
 22. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Statistikave të Kosovës për vitin 2021,
 23. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 06/L-021 për kontrollin e brendshëm të financave publike,
 24. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr.06/L-087 për Kompetencat e Zgjeruara për Konfiskimin e Pasurisë,
 25. Shqyrtimi i Planit Kombëtar të Radio-frekuencave,
 26. Formimi i Komisionit Ah-hoc për përzgjedhjen e një (1) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga komuniteti shqiptar,
 27. Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave,
 28. Zgjedhja e një (1) anëtari të Bordit për Ankesa të Mediave,
 29. Zgjedhja e një (1) zëvendësi të Avokatit të Popullit nga radhët e komuniteteve që nuk janë shumicë në Kosovë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

“Mirë se vini në ferr” – ushtria ukrainase pajiset me armë anti-tank, NLAW

Ushtria ukrainase ka njoftuar përmes një postimi në Twitter se është pajisur…

Tri marrëveshje ekonomike Kosovë-Serbi pritet të konkretizohen në Uashington

Tri letrat e qëllimit të mirë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për linjën…

Hoxha: Prokuroria po hesht ndaj mosraportimit të pasurisë nga zyrtarët publikë

Drejtësia Sot, si platformë e Grupit për Studime Juridike dhe Politike ka…

Osmani merr pjesë në ceremoninë hapëse të Forumit të Dohas në Katar

Presidentja Vjosa Osmani ka marrë pjesë në ceremoninë hapëse të Forumit të…

Nis takimi Kurti-Vuçiq në Bruksel

Ka filluar takimi ndërmjet kryeministrit Albin Kurti dhe presidentit serb Aleksandar Vuçiq…