Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka bërë të ditur se Serbia në mënyrë unanime e ka refuzuar planin franko-gjerman.

Kurti, këtë përgjigje dha kur u pyet se nëse plani franko-gjerman i përafërt për marrëveshje finale.

“Planin evropian të mbështetur nga Franca dhe Gjermani, ne e kemi parë si bazë të mirë për bisedime, ndërsa Serbia e ka refuzuar atë në mbledhjen e Këshillit nacional të sigurisë në Beograd, të mbajtur me 27 tetor 2022, me vendim unanim”, tha Kurti./EO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Top Story/Si u vranë Beg Rizaj e Mirsad Ndrecaj (Video)

Një tezë u hodh se polici shqiptar Osmani i mbetur i vrarë,…

Paralajmërohet hapja e një shoqate të re bullgare në Maqedoni

Pas dy shoqatave bullgare dhe klubeve “Mbreti Boris i tretë” dhe “Vanço…

Adem Grabovcit i vërtetohet dënimi për rastin “Pronto”

Gjykata Supreme e ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës së Apelit ndaj Adem…

“Miqtë e zgjerimit”: BE-ja ka borxh ndaj vendeve të rajonit

Mbështetje e hapur ndaj Republikës së Maqedonisë së veriut në rrugën drejt…

Reagimi i mjekëve për deklaratat e Trumpit

Mjekët paralajmëruan që sugjerimi i presidentit në lidhje me injeksionin e dezifenktantëve…