Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka bërë një shkrim në `Twitter` duke thënë se Kosova për herë të parë në ekonominë e saj ka mbi 400 mijë pozita si fuqi punëtore aktive.

Sipas kryeministrit, ky është tregues i politikave të suksesshme dhe gjithpërfshirjes për kategori të ndryshme.

“Për herë të parë ekonomia jonë ka mbi 400,000 pozita të regjistruara të fuqisë punëtore aktive. Ky është një tregues i fortë i suksesit të politikave tona të punës dhe ekonomike që kanë ndihmuar gratë, njerëzit me aftësi të kufizuara, sipërmarrësit dhe të tjerët të jenë pjesëmarrës të suksesshëm në fuqinë punëtore”, ka shkruar Kurti në “Twitter”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Klinaku: Aktakuzat e Gucatit dhe Haradinajt nuk janë konfirmuar

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të OVL-UÇK’së, Faton Klinaku, përmes një shkrimi…

Shkarkohet Katica Janeva

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut e shkarkoi prokuroren speciale publike,…

OKB: Investimet ndërkombëtare do të bien 40% për shkak të koronavirusit

Vendet në zhvillim do të vuajnë më shumë, po të kemi parasysh…

Përfaqësuesit politikë shqiptar të Luginës me deklaratë të përbashkët, kërkojnë të drejta të barabarta siç parashihen për serbët në planin evropian

Përfaqësuesit politikë dhe institucional të shqiptarëve në Luginën e Preshevës, kanë dalë…

Propozohet vazhdimi i orës policore në vatrat e virusit

Komisioni për Sëmundje Infektive ka propozuar vazhdimin e orës policore në vatrat…