Nuzemedin Imeri /


Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për Sami Ukshinin i njohuri i vitit 2001 si Gjeneral Sokoli është privilegj. Gjeneral Sokoli i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, I UÇPMB, dhe Gjeneral i UÇK-së së 2001 është nder dhe privilegj që të shkruaj ca fjalë për ju Heroi ynë I Gjallë. Jam tepër I gëzuar që kam një mikë si ju, ku mbi gjitha tek profili juaj Gjeneral kam vërejtur Guximin, Sinqeritetin, Intelektin, Atdhedashurinë e shumë të tjera.

Ju ishit Gjeneral i vitit 2001 që falë jush dhe bashkëluftëtarëve të juaj arritët që të fitoni luftën e vitit 2001 kundrejt Ushtrisë Sllavo Maqedone, Ju ishit një strateg i shkëlqyer, ishit një Gjeneral që ditët si ta menaxhoni luftën e vitit 2001, falë jush dhe bashkëluftëtarëve të juaj,fitorja e 2001 ishte fitore e gjithë Kombit Shqiptar. Po çfarë ndodhi me mbarimin e luftës së 2001? U nënshkrua Marrëveshja e Ohrit, ku në këtë Marrëveshja prioritet ishin të drejtat e Shqiptarëve në R. e Maqedonisë, por kjo marrëveshje mbeti e shkruar vetëm në letër, nuk u zbatua asnjëherë kjo marrëveshje.

Por ju Gjeneral duke pasur parasysh se ju brengosi kjo situatë dhe duket dashur më shumë kombin dhe atdheun se sa interesin e juaj personal asnjëherë s’ishit të rehatshëm për situatën që ishte në Maqedoni, zëri juaj ishte çdo herë që me popullin shqiptarë në Maqedoni kujdes sepse e degraduat Marrëveshjen e Ohrit.

Montime, burgosje të Ushtarëve, dallimi etnik në ekonomi, politikanët e korruptuar e brengosen shumë Gjeneral Sokolin dhe u detyruan të marrin Armët përsëri që të luftojnë për liritë dhe të drejtat e Shqiptarëve në Maqedoni. Gjenerali ju bashkëngjit betejës së Kumanovës më 9 Maj 2015, Gjenerali nuk heshti, Por Gjeneralin me shokë e tradhtuam që nga Pushtetarët e deri tek disa bashkëluftëtar të vitit 2001. Gjenerali nuk dorëzohej deri sa të zbardhej e vërteta,e deri në bashkimin e trojeve Shqiptare.

Ku jeni “komandant të brigadave 112,113,114,115 të UÇK-së?!
Pse heshtni?
Pse nuk ngritni zërin kundër maltretimit të Komandant Sokolit me shokë?
Nga kush frikoheni?
Sokolin e maltretoni sot sepse u ngrit në këmbë kundër shkeljes dhe zvarritjes Marrëveshjes së 2001-shit që partitë politike shqiptare e degraduan.
“PO KA FAJ” Komandant Sokoli sepse e udhëhoqi me shumë sukses luftën e 2001-shit e si rezultat i atij suksesi pushtetarët sot lavdërohen se janë punësuar shumë shqiptarë në administratën e shtetit!

Komandat Sokoli me shok është “fajtor” vetëm për shkakun se për lirinë dhe barazinë e Shqiptarëve në këtë shtet nuk e kursyen as jetën e vet.
Sokoli me shok do mbeten HERO në zemrën e çdo shqiptari të sinqertë, siç do mbeten TRADHTAR gjithë ata që u a bënë kurthin Sokolit me shokët dhe gjithë komandantëve dhe ushtarëve të UÇK-së!

Gjeneral Sami Ukshini-Sokoli, liri për ju me bashkëluftëtar, zoti ju dhashtë shëndet e ju shpërbleftë që asnjëherë nuk ndaluat në rrugëtimin e atdhedashurisë e kombit Shqiptar.
Lavdi dëshmorëve të kombit! Liri për ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Gjerdani i tragjedive kombëtare

Artan Grubi paska thënë se, nuk do të lëmë gurë pa rrokollisur…

Zeqirja Ibrahimi: BDI-ja nuk rrëzohet më në zgjedhje, por në shesh

Nuk di çfarë do të jenë qëndrimet partiake, ama për mua këto…

Islami: Shkaku e ka emrin Shaqir Fetai

Trendi fatal i regjistrimit të “bashkësive fetare” konkurrente do të vazhdojë deri…

Ibrahimi: Këta që gënjyen për kryeministrin do të marin dënimin e popullit

Zeqirja Ibrahimi / Sa keq më vjen që sot shqiptarëve duhet t’u…

Letër nga Shkupi / NJË PËRÇMIM INSTITUCIONAL NDAJ LIBRIT

(Si kaloi dita e parë e një nisme institucionale – “Panairi studentor…