Më datën 17.04.2022, nëpunës policor të Departamentit të Policisë Kriminalistike në bashkëpunim me SPB Strumicë dhe Drejtorinë e të Ardhurave Publike kanë kryer kontrollë në më shumë kazino dhe automat klube në rajonin e Gjevgjelisë.
Nga kontrollimet e realizuara, nga ana e DAP-it në katër objekte janë konstatuar parregullësi në lidhje me udhëheqjen e librës së arkës, mosvendosje në dukje të rregullave për lojë në vend publik, udhëheqje jo të rregullt të librave të kontabilitetit dhe parregullësi në librat për qarkullim ditor. Poashtu, në një kazino qarkullimi ditor nuk është paraqitur një kohë të gjatë, derisa në kazino tjetër është gjetur poker aparat me numër serik të kontestueshëm. Pas dokumentimit të plotë të rasteve do të parashtrrohen kallëzime adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Dedaj viziton Tomor Morinën në burgun e Shutkës. Tregon gjendjen e ish-ushtarit të UÇK-së

Ambasadori i Kosovës në Maqedoninë Veriore, Gjergj Dedaj ka vizituar Tomor Morinën…

Shkarkohet komandanti i aeroplanmbajtëses amerikane

Marina amerikane ka shkarkuar komandantin e bartësit të aeroplanëve “Teodor Ruzvelt”, Bret…

Data, qytetarët kërkojnë luftë ndaj korrupsionit

Qytetarët kanë mendime të ndryshme rreth debatin për datës së bisedimeve për…

VMRO-DPMNE: Politikat e gabuara të pushtetit kanë kontribuar në kolapsin ekonomik të vendit

Nga VMRO-DPMNE-ja opozitare thonë se politikat e gabuara të pushtetin kanë kontribuar…

Von der Leyen: Politikanët e nënvlerësuan koronavirusin

Udhëheqësit politikë “e nënvlerësuan” shkallën e rrezikut që paraqet koronavirusi, tha presidentja…