Ministria e Punëve të Brendshme njofton se Departamenti për polici kriminalistike në Sektorin e tregtisë me drogë, armë dhe materive të rrezikshme në koodrinim me Njësinë për tregti ilegale me drogë dhe armë në SPB Shkup kanë arrestuar A.J (32) nga Saraji i Shkupit.

Sipas njoftimit të policisë, gjatë kontrollit në shtëpinë e tij dhe hapësira të tjera të A.J e që janë marrë me urdhër nga gykatësi në procedurë paraprake, janë gjetur paketime me marihuanë dhe 20 plumba 7.62 për pushkë automatike “AK-47”.

Pas dokumentimit të rastit kundër A.J do të ngritet kallëzim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Alarmi: Serbia, me plan të rrezikshëm për Kosovën dhe Ballkanin!

Ekziston një plan i rrezikshëm i Serbisë për Kosovën dhe më gjerë…

As COVID-19 nuk e uli përdorimin e drogës në Evropë

Dikush mund të ketë pritur që një pandemi që u jep fund…

Kompania turke që prodhon pajisjet mbrojtëse për Volodymyr Zelenskyn dhe bashkëpunëtorët e tij

Kompania turke Garanti Kompozit, është ajo që merret me pajisjet mbrojtëse për…

Luftanijet e NATO-s arrijnë në Finlandë, pritet të mbahen stërvitje ushtarake

Derisa Finlanda po bëhet gati për anëtarësim në NATO, luftanijet e Aleancës…

Reagim / Zgjedhje për Reis apo për boss-in e mafiozëve

(Lidhur me komunikatën e komisionit humoristik që ka vendosur ta kryej procesin…