Shkruan Skënder Karaçica /

Pse spektri politik(sh)qiptar në Maqedoninë e Veriut nuk e thanë asnjë fjalë për fyerjet dhe sharjet ndaj ADEM JASHARIT…?!

Këto ditë disa zyrtarë të Medresës ,,Isa Beu,,në Shkup të harlisur pas tespive dhe me pantollat deri mbi gju(vehabistët)e Efendi Sulejman Rexhepit (dhe në krye të vendit i vëllai i tij një emër anësor jashtë sintaksës së gjuhës shqipe(Q-a-n- i!)në muajin e shenjtët ë Ramazanit nuk harroi,që,përmes turpit dhe duke rrejtë Zotin,e ka fyer rëndë duke e sharë figurën e Adem Jasharit në Drenicë!

Përmes këngës së folklorit serb që ia (flladiste zemrën pa zemër shqiptare,-shënimi ynë,-S.K.)e nisi këtë mesazh antishqiptar,sigurisht në muajin e Ramazanit dhe të rrencave të Zotit dhe të Kombit Shqiptar,për NJERIUN e kthesave të historisë dhe të Lirisë të Kosovës,ADEM SH.JASHARI…!

Tërë kolovajza antishqiptare dhe pa asnjë tipar të besimit Islam(sic!),spektri politik (sh)qiptar në Maqedoninë e Veriut me liderin Ali Ahmeti,nuk dolën të thonë të paktën një fjalë kundër skenarëve antishqiptar të (Q)ani (S)ulejmani nga Shkupi,vëllai i kryeimamit tash e 40 vjet në BIM-së,i ashtuquajturi Efendi Sulejman Rexhepi…?!

I shihet për të madhe kryeimamit të BIK-së,Naim Ternava që nuk e pa të udhës të thotë një fjalë para publikut shqiptar kur tashti në muajin e Ramazanit,flasin e flasin …e për kombin shqiptar nuk guxojnë asnjë fjalë(sic!).

NON GRATA për hajnat,rrencat dhe argatët e dreqit që punojnë e veprojnë me tespihet kundër KOMBIT SHQIPTAR!

Çikago,maj të motit 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

“Grupi i Kumanovës” ri-dënohet me aminin e Ali Ahmetit

“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani…

Efendi Rexhepi: Me komplot e tradhëti nuk përmirësohen “situatat e vështira”

R E A G I M Mbi Raportin e Komisionit Evropian për…

Xhaferi: Nesër në xhami do vinë politikanët kriminelë, dhe hoxhallarët që heshtin para të keqes

Arianit Xhaferi Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në…

Fituesit e zgjedhjeve në Kosovë po e përkrahin Selën dhe Gashin, humbësit po e përkrahin Ahmetin dhe Musa Xhaferin

Ylber Pilku /Nëse bëjmë një paralele shumë lehtë do ta konstatojmë se…