Pas sabotimit masiv të bisedave të përgjuara për kreun e BDI-së nëpër rrjetet sociale, dhe mbylljes së profileve të “El Çekas” në Fejsbuk, tashmë “bombat” kanë kaluar në ueb platforma të portaleve të ndryshme. Madje njëri prej portaleve të hapura apostafat për publikimin e “bombave” që dje publikoi dhjetëra biseda, ishte portal i regjistruar në territorin e quajtur Tokelua, në Zelandën e Re!

Faqja në fjalë me sa duket përsëri është mbyllur. El Cheka në një postim të tij në facebook ka njoftuar se aktivistë të BDI-së vazhdimisht po bëjnë reporte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

H. Afrim ef. Tahiri: Stabiliteti i BFI-së dhe i myslimanëve të vendit varet nga kthimi në Kushtetutshmërinë e Institucionit

Në vazhdën e takimeve me faktorë të rëndësishëm të vendit që mund…

Zbulohet arsyeja terrorit në Teksas, terroristi kishte lënë shënime në rast se do vritej

Vetëm 19 minuta para se ta fillonte sulmin në qytetin El Paso,…

Ish-agjenti i SHIK-ut përmend emrat e atyre që tradhtuan “Grupin e Kumanovës”

Ish-eprori i lartë i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka…

ASHAM: Hovi i Koronavirusit në fillim të majit me 1.100 të infektuar

Kryetari i ASHAM-it, Ljupço Kocarev informoi se së bashku me mr. Petar…

Bota përballë një emergjence klimatike

Pas një raporti të Kombeve të Bashkuara për ngrohjen globale, Sekretari i…