Deputeti i OQM-së, Panço Minov ka denoncuar në polici kërcënime me jetë të cilat pretendon se i ka marr përmes telefonit.

Numri i telefonit të Minov ishte në listën e publikuar në rrjetet sociale e cilësuar nga persona akoma të panjohur për organet e ndjekjes penale si “lista e tradhëtarëve të Maqedonisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Filipçe: Pikën kulminante e presim pas një muaji

Tani për tani askush nuk mund të prognozoj se si do të…

Komisioni Evropian njeh certifikatat shqiptare të vaksinimit

Duke nisur nga sot, Shqipëria do të jetë e lidhur me sistemin…

Britania sërish mbështetje ushtarake për Ukrainën, i dërgon 1600 armë antitank

Britania do të furnizojë Ukrainën me një numër të madh armësh zjarri…

Një kamion mallrash dhe një veturë bien në kanal, mungonin shenjat treguese në rrugë

Në rrugën në dalje të Kumanovës, një kamion dhe një veturë golf…

Pesë persona arrestohen nga policia në një koncert në Shkup, u gjendet drogë

Me datën 14/15.05.2022 nga ana e zyrtarëve policorë të Njësitit për tregti…