Pushteti i VV-së nuk e votoi sot Trustin, ku i lejohet qytetarëvë të i tërheqin 10 deri 30% nga kursimet e tyre.
Qeveria dhe deputetët të mbuluar nga pagat dhe meditjet e majme, ndërsa qytetarët nuk kanë të drejtë të marrin diçka nga kursimet përsonale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Sot shpallen rezultatet e regjistrimit në Maqedoninë e Veriut

Enti Shtetërorë për Statistika sot pritet të shpall rezultatet përfundimtare të Regjistrimit,…

Osmani për mediat irlandeze: Serbia duhet të përgjigjet për gjenocidin ndaj shqiptarëve

Kosova synon të padisë Serbinë për gjenocid dhe dëshiron që udhëheqësit e…

Sindromi Havana – policia në Berlin po heton rastet në Ambasadën amerikane

Policia në Berlin të Gjermanisë ka filluar hetimet pasi stafi në ambasadën…

Dyshime për sigurinë e spitaleve modulare

Banka Botërore e cila ka kredituar ndërtimin e spitaleve modulare nëpër vend,…