Dhuna dhe vrasjet në familje nuk ndalen me ligje dhe strategji të sponzoruara nga masonët dhe sorosianët.

Dhuna dhe vrasjet në familje ndalen me edukim.
Edukimi fetar është çelësi i shpëtimit të shoqërisë tonë.
Për 20 vite të pasluftës, qeveritë jo vetëm që nuk ndërmorrën asgjë në drejtim të edukimit fetar, por përkundrazi e kundërshtuan çdo iniciativë për edukim.

Dhe sot po i shohim dhe përjetojmë pasojat e politikëbërjes së këtyre qeverive në Kosovën e pasluftës.

Vrasjet dhe dhuna po lulëzojnë nëpër shumë familje të shtetit tonë.

Gëzim Kelmendi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

ANALIZA/ Fjalët e ashpra të Putinit, çfarë nënkuptojnë?

Ndërsa trupat e tij grumbullohen në kufijtë e Ukrainës, k ritiku i…

Takim “zyrtar” për një organizim privat

Shaqir Fetai paska organizuar një “TAKIM KONSULTATIV ME KRYESINË E HAXHIT”, në…

Ripostim me shkas: Nën llupë mjekët e inkriminuar!

(Gazeta ditore ZËRI, datë 8.08.2014) Situata është identike edhe pas 5 viteve!…

Demiri: Koncepti i LSDM-së “Një shoqëri për të gjithë” dështoi në Idrizovë

Nënkryetari i Lëvizjes Besa, Abdush Demiri në rrjetin social Facebook ka reagual…

“Treni bullgar” i Shaqir Fetait

Ç’hall ka Shaqir Fetai? Ç’i duhet këtij ta instalojë “bugarski vozin” në…