Nasuf Beqiri Kaçaki /

Bashkëvendas te mi Haraçinas, keni shume kujdes se kujt ja jepni voten kete radhe ne zgjedhje. Mendoni per ne qe po kalbemi burgjeve, mendoni per femijet e juaj, mendoni per te nesermen.
Vota e juaj per nje dite, vendos per 4 vjet ardhmeri dhe siguri. Prandaj, mendoni dhe mos e shitni voten, mos e shitni nderin dhe besen e shqiptarit. Na kane mashtruar dhe manipuluar me vite e vite. Mjafte me! Ti themi mjaft zullumit dhe te keqes qe po ballafaqohemi cdo dite si qytetare. Vendi ka nevoj per ndryshim, ka nevoj per zhvillim, ka nevoj per politikan te punes dhe veprave, dhe jo politikan te krimit dhe te keqes.
Mos na zhgenjeni nga ky burg i trishte dhe i erresuar. Votoni shqiptarine e arsimuar dhe te nderit. Mos votoni parti maqedone, mos u mashtroni me premtime te kota. Njeher jemi mashtruar, Kesaj here, mos te gabojme te mashtrohemi. Keni alternative per te dhene voten aty ku duhet, keni Aleancen per Shqiptarët dhe Alternativa, parti shqiptare me njerz qe mendojn per shqiptaret.
Ne grupi i Kumanoves, perkrahim koalicionin Aleanca per Shqiptaret dhe Alternativa, koalicioni qe jemi te bindur se do sjell ndryshimin dhe shpresen shqiptareve anembane. Ju faleminderit, Nasuf Beqiri me shoket nga burgu.
TASH ËSHTË KOHA VOTO NR 5🙋‍♂️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

“Akademikët” e frikës nacionale

Midis nesh Një grup akademikësh maqedonas, të tmerruar nga përcaktimi kombëtar i…

Myslimanët e vendit ndjehen të braktisur nga “reisi i falcifikuar”

Bota e di se kush është Shaqir Fetai, ky farë “reisi i…

Kështu foli Shaqir Fetai (16)

Shaqir Fetai, instalacioni politik më brutal i pushtetit aktual maqedonas, i ekspozuar…

Kështu foli Shaqir Fetai (28)

Çka foli, përveçse u dëshmua edhe një herë, madje edhe më fuqishëm…

Dallimin në mes një shteti demokratik dhe atij kriminal e bën Prokurori I shtetit !

Shkruan: Hasan Preteni / Me kryeprokuror të vjetër, falsifikator, të shantazhuar, politik…