Kastrati ka thënë se në komunën e Pejës do të ndërtohen 12 shtëpi.

“Për secilën shtëpi komuna partecipon me shumën prej 5 mijë eurove ndërsa pjesën tjetër donatorët e shoqatës tonë.

Në komunën e Klinës do te ndërtohen 6 shtëpi.

Për secilën shtëpi komuna partecipon me shumën prej 5 mijë eurove ndërsa pjesën tjetër donatorët e shoqatës tonë.

Ndërkaq në komunën e Deçanit do të ndërtohen 10 shtëpi.

Për secilën shtëpi komuna partecipon me shumën prej 5 mijë eurove ndërsa pjesën tjetër donatorët e shoqatës tonë.

“Memorandume bashkëpunimi do të kemi edhe më shumë komuna tjera ditëve në vazhdim”, thuhet në njoftimin e Halil Kastratit në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Tetovarët kërkojnë largimin e selisë së BDI-së nga Tetova

Qytetarët e Tetovës shprehin fuqishëm indinjatën dhe zhgënjimin e tyre nga bisedat…

SHKUPI fton qytetarët t’i bashkangjiten protestës: Protesto, xhepin tënd shpëto!

Në Shkup në 4 Shtator ora 19:00 përpara Qeverisë së RMV!Organizatorët e…

“Shuplakat”, kërkohet burg për Gruevskin e Janakieskin

Ish deputetja, por edhe kryetarja e Unionit të grave të VMRO DPMNE-së,…

Borë në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e Diellit

Reshje të borës këtë mëngjes ka në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e…

Rritja e GDP-së në tremujorin e parë, 4.1 për qind

Matjet e Entit shtetëror të statistikave bënë bashkë ekipin ekonomik të Qeverisë…