Prokuroria Themelore Publike (PTHP) e Kavadarit ka propozuar ngritjen e akuzës kundër inspektores tatimore në Kavadar për vepër penale -marrje të ryshfetit, ka bërë të ditur Prokuroria.

E akuzuara ngarkohet që si person zyrtar- inspektor tatimor në Drejtorinë për të Ardhura Publike (DAP) pranë Ministrisë së Financave- sektori tatimor në Kavadar ka kërkuar mjete në para nga kontabilistë të personit juridik nga Negotina. E akuzuara e cila ka kryer kontroll tek personi juridik ka kërkuar t’i jepen 1 mijë euro që të mos bëjë procesverbal nga kontrolli i kryer ku do të konstatojë parregullsi në punën e personit juridik. Duke kërkuar ryshfet, e akuzuara i ka kushtëzuar të dëmtuarit se nëse nuk paguhet shuma e kërkuar, për shkak parregullsive të konstatuara në procesverbal, personi juridik do të duhet të paguajë gjobë në para në shumë më të lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…