Shaqir Fetai paska marrë pjesë në një event kroat në Maqedoninë e Veriut, për të cilin publikon një informacion me titull “Reisul ulemaja në shënimin e 30 vjetorit të miqësisë me Kroacinë”! Titull i stilit të “ylbertë” të Shaqir Fetait!
Kush e pat këtë miqësi me Kroacinë: Shaqir Fetai? BFI-ja? Apo Maqedonia e Veriut?
Fare në fund: kush i ka thënë Shaqir Fetait se “aktivitetet” e familjarëve të tij duhet të bëhen pjesë e informacioneve të publikuar nga BFI-ja? Pse në informacionin e BFI-së të theksohet se në event paska marrë pjesë edhe ambasadori maqedonas në Zagreb, Milaim Fetai? Kujt i intereson ky lajm, përveçse UDB-së!

https://fb.watch/dGIQZutKx3/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Si i mori Besmira Ejupi honoraret nga 5 institucione, do të verifikojë KSHPK

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit do të veprojë me iniciativë në…

Dy helikopterë të angazhuar për shuarjen e zjarrit në rajonin e Dibrës

Mëngjesin e sotëm dy helikopterë, të cilët po furnizohen me ujë nga…

“Sllovakia po e paguan çmimin për mosnjohjen e Kosovës”

Sllovakia po paguan një çmim të lartë diplomatik për mosnjohjen e Kosovës.…

Rreth 940 mijë shqiptarë të arsimuar duan të largohen nga Shqipëria

Në fillim të viteve ‘90 shqiptarët donin të jetonin në Europë, tani…

26 të infektuar të ri me koronavirus, një i vdekur dhe 36 të shëruar

Nga 404 teste të realizuara brenda 24 orëve, 26 kanë rezultuar pozitiv…