Sonte në emisionin Art i Financës në Klan Maqedoni janë të ftuar anëtarja e kryesisë qëndrore të ASH, njëherit edhe kryetare e departamentit të ekonomisë pranë ASH, Ilire Dauti si dhe këshilltari ekonomik i kryeministrit Zaev, Fatmir Bytyqi, shkruan Fol.

“Është shqetësuse ku janë ata qytetarë që nuk figurojnë tek të punësuarit, por ju ndihmojnë në rrënien e shkallës së punësimit dmth në këtë moment me gjithë përpjekjet për ta paraqitur si rrënie përqindjen e papunësisë vazhdojn, psh mbi 177000 të jenë papunë për fat të keq afër 36000 janë me shkollim universitar d.m.th këto janë disa parametra që marrë të drejtën të them që qeveria ka dështuar. Të jesh efikas dhe efektiv d.m.th të dish të bësh gjën e duhur dhe të gjesh mënyrën e duhur për ta bërë atë. Fatkeqësisht kjo qeveri nuk e bën as njërën, as tjetrën ka humbur rrugën në oborrin e vet”, deklaroi Ilire Dauti./Fol/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

“Miqtë e zgjerimit”: BE-ja ka borxh ndaj vendeve të rajonit

Mbështetje e hapur ndaj Republikës së Maqedonisë së veriut në rrugën drejt…

Fuqia e pasaportës, Maqedonia e Veriut në vendin e 47-të

Maqedonia e Veriut renditet në vendin 47-të, për nga fuqia e pasaportës,…

Muki e godet Mickoskin për shqiptarët

Nënkryetari i LSDM-së, Muhamet Zekiri ka reaguar ndaj deklaratave të liderit të…

Hidhet poshtë kërkesa për rinumërimin e votave, Vetëvendosja partia e parë

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave të rregullta nga zgjedhjet e…

Kërcënohet me jetë deputeti Panço Minov

Deputeti i OQM-së, Panço Minov ka denoncuar në polici kërcënime me jetë…