Nga Shek Hallaçi

Çmenduris dhe mjerimit politik,të Ali Ahmetit,po i vjenë fundi,zakonisht politikanët Shqiptar,nga politika shkojnë, skajshmërisht të dëshpëruar, shtrohet pyetja pse:
Sepse harrojnë që janë qenjë njerzore ,dhe jeta është shum e shkurtër.
Sepse Shqiptarët politikën e kanë shfrytëzuar, si metodë pasurimi,e jo si çëllim.
Sepse Shqiptarët mendojnë se historinë, mund ta mbajnë të mbyllur,dhe ta shkruajnë atë sipas dëshirës së tyre, dhe jo si është e vërteta.
Sepse Shqiptari mendon se në politikë ,do mbetet njëmijë vjetë .
Sepse Shqiptari e ka të mësuar gabimisht,atë thënjën, paraja ta shpeton kokën,e në faktë ta humbë kokën ,dhe sidomos,kur ato fitohën në mënyrat e pandershme.
Sepse Shqiptari mendon,se në qoftë se,një kohë ka qën patriot,dhe tani mundët të jetë,hajdut, kriminel, tradhtarë,dhe qka të dojë, prap do mbetet patriot.
Sepse Shqiptari politik, si Aliu, mendon se e lehtë është, ti fshehë të kqijat, prandaj kur i delë ndonjë bisedë telefonike,nuk del para popullit,dhe të ju kërkojë të falur,për keqëpërdorimin besimit të tyre,por shpikë “policin politike”, dhe “inkuizicionin politik” ndaj tij.
Sepse Shqiptari,duhët të mësojë gjën elementare,se në histori,patriot mbetësh më vepra të mira,e si tradhëtar, me vepra të kqija.
Sepse Shqiptari duhët ta dijë, se kemi shembuj plot, në historinë tonë Kombëtare, që nga patriot kanë përfunduar në tradhtarë psh. Hamza Kastrioti,Esat Pash Toptani etj etj.
Sepse dhe sepse kemi pa fund për Shqiptarin politik…!!!
Mirëpo ne po i themi Ali Ahmetit,si ske turpë,që po provon,ti gënjesh Shqiptarët, edhe kësaj radhe, me një viktim tjetër politike,si Naser Ziberi gjoja për kryeministër, nuk po të dukën të mjaftueshme 19 vjetë, që i ke mashtruar,vjedhur e keqëpërdorur interesat e Shqiptarëve në Maqedoni…!!!
Ali Ahmeti më mirë largohu nga politika, ashtu siq ke mbetur,pa dinjitet moral e njerëzor,sepse për ndryshe, me zhvillimet e reja,shum shpejtë do largohesh,si i çmendur nga politika…!!!

TASH ËSHTË KOHA 🤚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Presidentja e Gjeorgjisë për krizën në Ukrainë: Duket sikur Putin po shkatërron “të gjithë vendin”

Presidentja e Gjeorgjisë Salome Zourabichvili i tha Jake Tapper të “CNN” se…

Kremlini me anë të komentuesve shënjestron ueb-faqet e medieve perëndimore

Ueb-faqet e disa medieve perëndimore kanë qenë në shënjestër të një operacioni…

Eskobar: Mali i Zi mbetet objektiv tërheqës për Moskën

Mali i Zi mbetet një objektiv tërheqës për Moskën dhe kjo është…

Një herë tradhëtarë përjetë tradhëtarë

Kah fundi i Konferencës ndërkombëtare islame, organizuar nga Këshilli Botëror i Bashkësive…

ShBA-ja pati 199 të shtëna masive që nga fillimi i vitit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës që nga fillimi i vitit 2022 ka…