Shkruan: Sulejman Mehazi /

Turpi madh për Naser Ziberin, shikoni në çfarë derexhe ka rërë duke vrapuar pas epsheve e dëshirave karrieriste për t’u bërë kryeministër, burri madh e lejoi veten të luajë BDI-ja me te si fëmija i vogël që mashtrohet mbas dëshirave të tij, gjynah, e lodhën kot së koti duke e endur andaj e këndej trojeve shqiptare gjatë fushatës zgjedhore kinse për kryeministër shqiptar në RMV. Historia jetësore ka treguar, se, njerëzit më së shumti mashtrohen e pesojnë për shkak dëshirave epshore karrieriste.
S’është shaka, po hajgare kërkesa e BDI-së për kryeministrin shqiptar, Naser Ziberin.
Shtojcë:
– Derisa e vërteta mbulohet me të pavërteta politike s’ka dobi prej nesh;
– Në këtë kohë të digjitalizuar të gjithë e dimë se ç’është e vërteta, po s’e përkrahim, të gjithë e dimë se ç’është gënjeshtra apo e pavërteta, po e përkrahim fuqishëm.

@S.Mehazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

“Grupi i Kumanovës” ri-dënohet me aminin e Ali Ahmetit

“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani…

Efendi Rexhepi: Me komplot e tradhëti nuk përmirësohen “situatat e vështira”

R E A G I M Mbi Raportin e Komisionit Evropian për…

Xhaferi: Nesër në xhami do vinë politikanët kriminelë, dhe hoxhallarët që heshtin para të keqes

Arianit Xhaferi Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në…

Fituesit e zgjedhjeve në Kosovë po e përkrahin Selën dhe Gashin, humbësit po e përkrahin Ahmetin dhe Musa Xhaferin

Ylber Pilku /Nëse bëjmë një paralele shumë lehtë do ta konstatojmë se…