“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani i pafund i ndërgjegjes në të cilën po fundoset Ali Ahmeti

Nga Xhafer Ukshini

“Bombat” flasin se, të gjitha instancat e drejtësisë në Maqedoninë e Veriut janë themelur me ndikimin e BDI-së dhe se një numër i konsiderueshëm i gjyqtarëve janë nën kontrollin absolut të Ali Ahmetit dhe prezervativit të tij, kriminelit Blerim Bexheti.
Atë instancë gjyqësore më problematiken, Prokurorinë Speciale, e prishën pikërisht Zoran Zajevi i LSDM-së dhe Hristian Mickovski i VMRO-së, vetëm e vetëm që të shpëtojnë nga ndjekja penale të gjithë ata kriminelë e banditë të VMRO-së më në krye Nikolla Gruevskin! Ndryshe, nëse nuk do të arrihej kjo, nuk do të kishte vota të VMRO-së për ligjet e nevojshme për reforma të thella në gjyqësorin maqedonas!
Pra, vota vmroist na bëhet e barasvlefshme me lirimin e kriminelëve dhe shkatërruesve të shtetit të Maqedonisë së Veriut të cilët janë nën ombrellën dhe mbrojtjen e partisë VMRO-DPMNE dhe liderit të tyre, Hristian Mickovskit. Shumë shpejtë do ta risjellin në vendlindje edhe frikacakun Nikolla Gruevski!
Po çka po bëjnë partitë shqiptare në Maqedoninë e Veriut? Çka po bën partia e Ali Ahmeit e cila ka zbatuar shum skenare antishqiptare, vrasje dhe likuidime, burgosje e zhdukje (akoma nuk i ka gjetur të zhdukurit shqiptarë të 2001-shit) të bijve më të mirë të kombit. Duhet të zhduken më të mirët dhe trimat që të mund të vijnë në shprehje dilinxhinjtë, matrapazët dhe tradhëtarët.
Shtatëqind e tridhjet vite burg për djemtë e kombit shqiptar! Vërtetimi i këtij dënimi erdhi edhe nga ana e Apelit që u bë këto ditë! Kurse Ali Ahmeti çjerret si manjak duke i lutur shqiptarët që mos t’i dëgjojnë “bombat” e El Çekës tek ua shanë shtatëqind mij nëna shqiptarëve.
“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani i pafund i ndërgjegjes në të cilën po fundoset Ali Ahmeti! Ali Ahmeti ushqen urretje kundër këtyre djemve, sepse ata u futën në Kumanovë si vërejtje për pushtetin maqedonas i cili nuk po respektonte asgjë nga Marrëveshja e Ohrit, ndërkohë që Ali Ahmeti me plotë gojë thoshte dhe thotë se, tashmë Marreveshja e Ohrit është “storie e suksesshme kombëtare” e përfunduar e BDI-së!
Si mundet të jetë edhe më tej lider partie? Si mund që edhe më tej të lejojë që të ekzistojë kjo parti antikombëtare, BDI-ja!
Si e zë gjumi i natës përderisa me heshtjen e tij miratuese vendos që t’i mbajë në burg djemtë më të mirë të kombit, dhe mos t’i nxjerrë para drejtësisë “speciallcat maqedonasë” që i vranë trimat e kombit pasi u ndal luftimi?
Ali Ahmeti është dashur të kërcënojë haptazi: ose të gjykohen skenaristët, montuesit dhe zbatuesit e këtij plani monstruoz që u përgatit vetëm me qëllim që të heshten “bombat”, ose nuk ka qetësi e mirëqenie në këtë Maqedoni!
Ali Ahmeti dhe partia e tij, janë përfshirë në këtë projek antikombëtar, sepse pjesë e “bombave” ishte edhe vetë ai dhe shokët e tij në tradhëti kombëtare!
Ali Ahmeti nuk guxon që të paktën ta thotë të vërtetën që do të ishte përkrahje morale për djemtë e kombit!
Ali Ahmeti heshtë si pizdë dhe nuk është në gjendje që ta kushtëzojë një mut shteti që e ka fëlliqur edhe ai, dhe t’ju thotë: ose djemtë në liri ose nuk ka Maqedoni! Asnjë djalë kombi nuk do ta linte vetë në këtë qëndrim! Por, ai fare mirë e di se tashmë nuk dallon në asgjë nga Rrahman Morina prandaj, më mirë kolaboracionist se sa “”ilegalist”! Tutet se do t’ia ngrehin veshin shkijet! Po kur një ditë do t’ia ngrehin veshin shqiptarët? Do të jetë e dhembshme për të dhe për shokët e tij që i koncepton si “prezervativë” me afat të skaduar!
Fatkeqësisht, heshtja e Ali Ahmetit dhe mos reagimi i tij në rastin e këtij ri-gjykimi, dëshmon se edhe shqiptarët e Maqedonisë së Veriut (!) pajtohen me këtë gjykim që është për dyqind vite më i lartë se gjykimi i të gjithë gjeneralëve të Hitlerit që masakruan rreth 80 milion njerëz nëpër botë. Po si nuk i nxori nja 100 veta në protestën e fundit që bëhej edhe për lirimin e këtyre burrave të kombit? Haram i qoftë momenti kur i zunë besë shqiptarët këtij farë dylberi dhe dylbericave të tij.
Mbahuni djema, kombi është me ju, përveçse tradhëtarëve! Ju e meritoni vetëmse lirinë, ndërsa dihet se çka meritojnë tradhëtarët!
Bekuar qofshi për jetë e mot dhe, deri në vdekje qofshi motiv për gjeneratat e reja të kombit.
Lavdi dëshmoëve!/Almakos/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Bashkësia Fetare Islame në RMV

Bashkësia Fetare Islame ka bekimin e Allahut xh.sh. dhe, nën këtë bekim,…

Shaqir Fetai e keqinterpreton dashurinë dhe respektin e popullatës (4)

(Në paraqitejn e vet të fundit në opinion, përmes një “interviste” në…

Rroftë Shaqir Fetai

Në protesta normale, meqë ka pakënaqësi të shumta, tërë popullata do të…

Nuk ka shtet të qetë pa reforma në BFI! Nuk ka reforma në BFI pa largimin e Shaqir Fetait

Në një nga shkrimet e fundit premtova se do të dëshmoj publikisht…