Më 13 maj në orën 22 e 8 minuta në Gradec, policia e Gostivarit ka arrestuar një 20 vjeçar nga i njejti fshat i cili paraprakisht pasi bëri aksident fizikisht ka sulmuar bashkëfshatarin me thikë. Pas dokumentimit të plotë të rastit do të parashtrohet padi adekuate penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ky është paneli i Apelit që do të vendosë lidhur me ankesën e Thaçit ndaj vendimit për vazhdim të paraburgimit

Faqja zyrtare e  Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë ka bërë…

Prokuroria publike po kryen hetime për vrasjen në Strugë

Trupi i gruas së ndjerë nga Struga, të cilën mbrëmë me thikë…

Trupat tokësore të Kosovës dhe ato të Shqipërisë bëjnë stërvitje vëllazërore

Trupat tokësore të Forcës së Sigurisë së Kosovës stërviten së bashku me…

Çfarë qëndrimi do të ketë qeveria e re e djathtë e Italisë për luftën në Ukrainë?

Giorgia Meloni, e cila u betua si kryeministrja e parë femër e…

Gjithnjë e më pak të rinj në Gjermani

Asnjëherë nuk ka pasur kaq pak të rinj të moshës 15 deri…