Gjykata Themelore në Prishtinë pas kërkesës së Prokurorisë Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit ish-prokurorit Ali Rexha për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Kanosja”, ka vepruar sipas kërkesës për caktimin e masës “Ndalimi” për t’iu afruar vendit apo personit të caktuar.

Të pandehurit Ali Rexha i është caktuar masën e sigurisë “Ndalimi” për t’iu afruar vendit apo personit të caktuar, ashtu që të pandehurit Rexha i ndalohet që t’i afrohet prokurorin në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit, Lulzim Sulejmani si dhe ndërtesës së Këshillit Prokurorial, në afërsi prej 200 metra.

Kjo masë, sipas këtij aktvendimi, do të zgjasë një muaj, duke filluar nga sot, sipas njoftimit të gjykatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Qyteti Mykolaiv granatohet rëndë nga rusët – vritet manjati i drithërave, një nga njerëzit më të pasur në Ukrainë

Ukraina thotë se qyteti jugor i Mykolaiv pësoi bombardime “masive” ruse gjatë…

Gati ligji kundër rrjeteve sociale që ndalojnë politikanët

Një projektligj i ri që pritet të shkaktojë debate po miratohet në…

Sondazhi i Euronews: PS merr më shumë vota në 25 Prill se e gjithë opozita e bashkuar

Opozita e Bashkuar dhe Partia Socialiste pritet të përballen kokë më kokë…

Jep dorëheqje sekretari i përgjithshëm i Qytetit të Shkupit

Sekretari i përgjithshëm i qytetit të Shkupit, Gjoko Vellkovski largohet nga posti.…

Nuk ka përparim në pozitën franceze për negociata me Maqedoninë e Veriut

Mbledhja e djeshme e ambasadorëve të vendeve-anëtare të BE-së nuk solli përparim…