Milo Gjukanoviq e ka uruar kundërshtarin e tij në zgjedhje presidenciale të Malit të Zi, Jakov Milatoviq i cili arriti t’i fitojë zgjedhjet.

Pasi janë numëruar pjesa dërmuese e votave, Gjukanoviq përgëzoi pasardhësin e tij.

“Mali i Zi zgjodhi. Unë e respektoj atë zgjedhje. E përgëzoj Jakov Milatoviqin për besimin që mori në zgjedhje”, tha Gjukanoviq në fjalën e tij.

Ai falënderoi të gjithë qytetarët që i besuan.

“Për mua, secila votë është e vlefshme sa një mal, sepse ruajtja e besimit pas 30 vjetësh në pushtet nuk është shumë e lehtë”, theksoi Gjukanoviq.

Theksoi se partia e tij ka treguar përgjegjësi absolute ndaj Malit të Zi.

Milo Gjukanoviq për 30 vjet ka qenë në pushtet ku dy herë ishte president dhe shtatë herë kryeministër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Priftërinjtë serbë në Mal të Zi kënduan “kur ushtria kthehet në Kosovë”, vijnë reagimet e ashpra nga Kosova

Në ceremoninë e shugurimit të Mitropolitit të Kishës Ortodokse Serbe në Mal…

Ateron në Francë aeroplani me 250 evropianë të ardhur nga Kina

Një aeroplan me 250 qytetarë të Francës dhe të vendeve të tjera…

Erdogan: Nuk kanë nevojë që delegacionet e Finlandës dhe Suedisë të vijnë në Turqi

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan sot ka deklaruar se shteti i tij…

“Shqipëria të ndahet nga Maqedonia e Veriut”

Ministri gjerman i Shtetit për Europën, Michael Roth ka bërë thirrje që…

Petkov: Nuk ka përparim real në marrëdhëniet me Shkupin

Kryeministri bullgar Kirill Petkov, as nuk e konfirmoi as nuk e demantoi…