Pershendetje per të gjithë shqiptarët kudo qe ndodhen.
Ne,Gardianët e Kombit ju urojmë një fushatë të qetë elektorale.
Duke marrur parasysh gjendjen e mjeruar të Kombit tonë në pergjithsi,vuajtjet e mjerimet po rriten edhe më shumë nga pa pergjegjsia e politikave të gabuara.Tokat tona që i lamë me gjak,po zbrazen çdo ditë e më shumë.Të rinjët tonë po ikin,duke boshadisur Iliridën tonë.
Hallet dhe lufta per mbijetesë,po i detyron që të marrin rrugët e botës.Ne si grup i vendosur ne mbrojtje të trojeve tona shqiptare,ju bejmë thirrje popullit që të bëj fushatë të qetë dhe të vendosin vet për fatin e tyre.
Ne Gardianët nuk do të bëjmë thirrje publike se cila parti duhet votuar.E dijmë té gjithë që secila parti politike,ka njerëz të pergjegjshëm dhe të papergjegjshëm.Çdo parti ka platformat e veta duke perfshirë të mirat dhe të metat.Per ne është me rendesi të jet një fushatë e qetë dhe demokratike duke u respektuar vullneti i popullit.Nuk duhet harruar se Kosova êshtë e vogël për tu ndarë në copëza.Gjithashtu nuk duhet harruar se Sërbisë nuk i mjafton vetëm taksa.
Mos harroni se cilado parti që e merr drejtimin e shtetit,duhet të merret seriozisht me shqiptarët në Iliridë dhe në pjesët tjera ku quhemi pakicë.Politika e të gjithë shqiptarêve duhet bashkuar që të avancohen të drejtat e Kombit në pergjithsi.
Lavdia ju takon dëshmorëve.

Rroftë e qoftë gjithmonë Shqipja jonë.

Me respekt dhe shpresë per ditë më të mira-
Gardianët e Kombit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Dy aeroplanë udhëtarësh përplasen mes vete në Aeroportin e Frankfurt

Autoritetet gjermane njoftuan se një përplasje e vogël ka ndodhur mes dy…

Petkoviq thotë se edhe sot iu ndalua hyrja në Kosovë

Drejtori i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar…

AI: Kina po kryen krime kundër njerëzimit në Ksinjiang

Organizata për të drejtat e njeriut Amnesty International tha se Kina është…

Macron: Kosova dhe Serbia të veprojnë si evropianë dhe të arrijnë një marrëveshje

Presidenti francez, Emmanuel Macron u bëri thirrje Kosovës dhe Serbisë të arrijnë…