Medreseja dhe BFI-ja duhet të lustrohen, edhe nga drejtësia, edhe nga krim-policia, sidomos nga komisionet kombëtare enkas për përshtatshmëri morale, fetare e kombëtare. Dhe, kurrë më mos të ndodhë që, nxënësi i eprorit të UDB-së, Stanko Dragviqit, siç po del të ishte Shaqir Fetai, të na “mësojë” hoxhallarë! Personelë që kanë shërbyer në Medrese me decenie e që kanë përfunduar në shërbimet sekrete policore! Këta kuadro mbahen nga fitri e zeqati dhe jo medresantët tanë! Kjo është e vërtetë si ZOTI NJË

Kliko linkun

https://www.facebook.com/1584125445180994/posts/2825521291041397/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

O Zot! Mjafton që po na mban Toka!

Shaqir Fetai ka vendosur që frustrimet e veta t’i shërojë me paratë…

Skandaloze: Ç’mund të pritet prej një tradhëtari

Ali Ahmeti, që kur e amnistoi veten nga të kualifikuarit dhe të…

Policia e Kosovës shpartallon turmën e protestuesve në Bërnjak, po kundërshtonin zhbllokimin e rrugës

Policia ka hedhur gaz lotsjellës ndaj protestuesve afër kufirit të Bërnjakut, pasi…

Botim elektronik: E vërteta nuk ngulfatet nga asnjë kataklizëm

(Dy fjalë për botimin elektronik të librit TRADHËTIA DHE KOMPLOTI I SHAQIR…

Fetai nuk di se përse u shkarkua ish Reisi i BFI-së Sulejman Rexhepi

Fetai: Tani për tani po analizojnë gjithçka që është bërë në këtë…