Forcës së Sigurisë së Kosovës i janë shtuar edhe dy nënoficerë pas shkollimit në Turqi.

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se dy nënoficerët, Arben Kasumi dhe Besnik Ukshini kanë diplomuar me sukses të lartë në mesin e 96 kolegëve tjerë turk.

“Shtohet numri i nënoficerëve profesionist nga shkollat specialistike të vendeve partnere. Në Shkollën e lartë të Nënoficerëve në Republikën e Turqisë, dje dy nënoficerët tanë, rreshter shtabor Arben Kasumi dhe rreshter Besnik Ukshini diplomuan me sukses të lartë, në mesin e 96 kolegëve tjerë turq dhe vendeve tjera pjesëmarrëse”.

“Mirënjohje për forcat turke për mundësinë e dhënë dhe urime për nënoficerët tanë. Vazhdojmë drejtë sukseseve të reja!”, ka shkruar Mehaj në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

El Cheka rreth investimeve ruse gjatë pushtetit VMRO-BDI

El Cheka: AMBASADORI RUS DHE AI MAQEDONDuke biseduar për bizneset dhe larjet…

“Më mirë për Tetovën: Dy muaj nga tragjedia në spitalin e Tetovës, nuk ka as përgjegjësi penale e as morale

Hamdi Sulemani nga nisma qytetare “Më mirë për Tetovën” në konferencë për…

Momenti kur sulmohet me raketa një supermarket në Kharkiv

Në një kompleks të vogël tregtar në periferinë lindore të Kharkivit, punonjësit…

Babai nga Tetova thotë se është sulmuar fizikisht nga djali i tij

Një baba 41-vjeçar nga Tetova në orët e para të ditës së…

74 raste të mosrespektimit të orës policore

Prej mbrëmjes së djeshme në vendin tonë filloi kufizimi i lëvizjes prej…