Shkupjanja Gordana Pirkovska Zmijanac ka përfituar padi penale për shkak se ka fshirë mesazhe me gjuhë të urrejtjes ndërsa në vend të tyre ka shkruar fjalë për dashurinë dhe paqen.

Ajo në një reagim të saj në facebook thotë se ka kërkuar ndihmë nga stacioni policor në Gjorce Petrov e në vend që të përkrahin ato e gjykojnë.

Në dokumentin që e ka pranuar theksohet për shkelje të rregullores që rregullon sjelljen në dhe shfrytëzimin e ndërtesave publike dhe objekteve tjera e sipas ligjit dënimi është nga 100 deri në 400 euro.

Mesazhi ‘Vdekje për shqiptarët’, Pirkovska e ka ndryshuar me ‘vdekje për urrejtjen’ dhe ‘dashuri për të gjithë’. Ajo thotë se idenë e ka pasur që të dërgojë mesazh dashurie ndërsa shpreson që drejtësia do të fitojë dhe se MPB do të tërheqë padinë penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Policia bastis depon e familjes së Zaevit në Strumicë

Policia ka ndërhyrë në depotë e familjes së liderit socialdemokrat, Zoran Zaev,…

Qytetarët mund të kontrollojnë si harxhohen paratë për investime kapitale

Në ueb faqen e Ministrisë së Financave sot është publikuar një vegël…

Sela: Do të kemi koalicion me Alternativën, u injoruam nga Lëvizja Besa

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela ka bë të ditur se…

Rrethi i parë zgjedhor, pa incidente

Të dhënat e Asociacionit qytetar MOST që janë marrë nga fletëvotimet e…

Tetovë, deri në ora 17:00 vetëm një e treta e qytetarëve kanë realizuar të drejtën e votës

Nga 84.454 qytetarë me të drejtë vote në Komunën e Tetovës, deri…