Çka flet fotoja ku shihet Shaqir Fetai me ekselencën e tij, ambasadorin e Arabisë Saudie në Tiranë, z. Faisal bin Gazi Hifzi! Të fotografuar me dhuratën që ia ka dhënë Shaqir Fetai? Po çka i ka dhënë? Në krejt botën, sipas normave protokolare, palët fotografone duke dhënë-marrë dhuratën, apo, me dhuratën që e ka dhuruar nikoqiri! Dhurata është e rëndësishme dhe jo paketimi i dhuratës! Vetëm Shaqir Fetai reklamon qeset prej letre të BFI-së. Një Zot e di se ç’fshihet brenda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Krijuesi ynë na porositë të jemi të durueshëm në kohë skamjesh, sëmundjesh dhe luftërash

“Mirësia nuk është të kthyerit e fytyrës suaj nga lindja dhe perëndimi,…

Takohen Pendarovski dhe Radev, flasin për marrëdhëniet dypalëshe

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski ka pritur sot në një takim të…

PALIMPSEST PËR LUBOTENIN

Në shiritin e kohës (E shkruar dhe botuar në vitin 2013) Nga…

Kurti flet për kërcënimin ndaj tij: Nuk ndjehem i rrezikuar

Kryeministri Albin Kurti ka folur për kërcënimin ndaj tij, që është raportuar…

Bashkëpunëtorët shqiptarë të UNMIK-ut/ Mbahen sekret emrat e atyre që bashkëpunuan në dosjet kundër UÇK-së

Misioni i OKB-së në Kosovë, UNMIK është treguar tejet i kujdesshëm në…