Shtetet e Bashkuara të Amerikës mirëpritën njoftimin e Bashkimit Evropian për një ndalim të propozuar të naftës ruse, sipas një zëdhënësi të Departamentit të Shtetit.

“Ne përshëndesim hapat e aleatëve dhe partnerëve tanë evropianë për të reduktuar varësinë e tyre nga nafta dhe gazi natyror rus duke diversifikuar burimet e tyre të energjisë dhe duke reduktuar konsumin në përputhje me qëllimet tona të përbashkëta klimatike,” tha zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Ned Price, shkruan CNN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Ish-gjyqtari i EULEX-it Malcolm Simmons, thotë se BE-ja shtrembëroi drejtësinë në Kosovë – dëshiron të dëshmojë në Kuvend

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons, përmes një postimi në Twitter iu është…

Më 12 korrik Simmons dëshmon në Kuvend për EULEX-in

Ligjvënësit kosovarë, të hënën e 12 korrikut do të kenë një seancë…

Vlera e Bitcoin-it bie për 50 për qind

Vlera e Bitcoin-it ka vazhduar të bjerë gjatë fundjavës, duke arritur nën…

Tjetër tërmet në Turqi

Drejtoria për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) bëri të ditur se…