Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë janë bllokuar pasi është denoncuar për prani të bombës.

Polici ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë. Kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes.

TV21 ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, por deri në këtë moment janë të paqasshëm për të ndarë detaje nga rasti.

Më shumë detaje në edicionin qendror të TV21 që fillojnë në ora 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Karantinat shtetërore janë të sigurta dhe kontrollohen rreptësisht

Karantinat shtetërore janë të sigurta dhe rreptësisht të kontrolluara. Objektet i siguron…

BE-ja nisë fushatën me “pasaporta të vaksinave”, shumë kritik e shohin si diskriminuese

Pas një viti kufizimesh, evropianët shpresojnë me padurim për udhëtime pa karantinë…

Efendi Rexhepi: E shoh si gabim të rëndë që po prodhojmë hiper kuadro hoxhallarësh

Në intervstën eksluzive dhënë TetovaSot, ish-Reisul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef.…

Numri i maturantëve në Maqedoni, ulet për 40 për qind

Numri i të diplomuarve në Maqedoni në vitet e fundit është ulur…

Avionët amerikanë që transportojnë armë bërthamore fluturojnë sot mbi Tiranë

Forcat ajrore të Shteteve të Bashkuara, njoftojnë se dy avionë bombardues “Stratofortress”…