Shtypja ndaj Kryetarit të Komunës së Gostivarit demonstrohet në të gjitha mënyrat nga ana e partive në pushtet, përpos ndodhive të fundit që ju dhanë dhe ju ri-morrën sërish kompetencat e arsimit nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe nga të gjitha anët nuk kanë të ndalur obstrukcionet ndaj të parit të Gostivarit.

Redaksia InfoMgazin nga burime të afërta me kryetarin e komunës Gostivarit mëson se ditën e shtunë 02.03.2019 në ora 14:00 në banesën e tij në Shkup ka pas tentim për demolim të banesës nga ana e autorëve ende të panjohur.

InfoMagazin ka siguruar fotografi nga dëmtimi i derës së hyrjes të banesës së Arben Taravarit e cila shihet qartë që demolimi ka qenë dhe i qëllimshëm.

Autorët siç duket në një moment të caktuar nuk kanë mundur të kryejn “mision” e tyre gjerë në fund dhe fatmirësisht për Taravarin nga ana tjetër nuk kanë mundur të kryejn vjedhje apo dëmtim të gjësendeve në banesen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Ndalesë për automjete të rënda në Strazhë, Gjavatë dhe Gostivar-Mavrovë-Dibër

Për shkak të reshjeve të borës, ndalesë për automjete të rënda ngarkuese…

Gjysmëfinalet e “Eurovision”, kualifikohen 10 të parët

Dhjetë vende, përfshirë Serbinë dhe Slloveninë, u kualifikuan për natën finale të…

Nepotizmi: Reagojnë ashpër edhe aktivistët e BDI-së

Pas plasjes së skandalit me punësimet e familjarëve të funksionarëve të BDI-së…

Vërshohen fshatra të rajonit të Tetovës, bllokohet rruga Tetovë – Jazhincë

Reshjet intensive të shiut gjatë orëve të fundit kanë shkaktuar rritjen e…

“Reket” anulohet për shkak të mungesës së avokatëve të Janevës

Gjykimi për rastin “Reket” është anuluar për më 23 janar 2020 për…