Përmbytjet masive në Skënderaj shkaktuan dëme të mëdha, duke dëmtuar rrugë, banesa e biznese, si dhe automjete të shumta të cilat vërshimi i ujit i mori me vete. Në Skënderaj është shpallur gjendja e jashtëzakonshme, edhe pse autoritetet përpiqen të qetësojnë popullatën me pohimet se situata është nën kontroll.

Partia Fjala-Skenderaj thotë se me keqardhje po ndjekin ngjarjet dhe se ndajnë dhimbjen me secilin qytearë/e të cilët janë prekur nga vërshimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Inaugurohet luftanija më e madhe e Turqisë “TCG Anadolu”

Anija më e madhe luftarake turke “TCG Anadolu” sot iu dorëzua Marinës…

Japonia planifikon stërvitjen më të madhe ushtarake në 30 vitet e fundit

Forca Mbrojtëse Tokësore e Japonisë – GSDF tha të enjten se do…

Riaktivizohet lobi shqiptar në ShBA

Sistemi politik amerikan u mundëson qytetarëve pjesëmarrjen në procese vendim-marrëse, përmes ndikimit…

Kanada do të dërgojë artileri të rëndë në Ukrainë

Kanadaja njoftoi sot se do ta ndihmojë me artileri të rëndë ushtrinë…

Çfarë janë raketat termobarike, që Rusia mund t’i përdor, shkatërrojnë një bllok qyteti me një goditje

Armët termobarike janë armët më brutale të luftës që ekzistojnë përveç atyre…