Në BFI paska ardhur një letër nga një shoqatë ukrainase në RMV, e cila vlerëson lutjet e të gjithë komuniteteve fetare në RMV, përfshirë këtu edhe lutjet e Shaqir Fetait në xhaminë e Gostivarit sa për ta hequr hipotekën e Ramazanovit që po i rri si duçi mbi qafë.
Në letrën e falënderimit shihet se çfare respekti kanë të huajt për festat fetare islame dhe çfarë “respekti” kanë këta të bashkësisë “fetare” të Shaqir Fetait, të cilët nën efekte të stimulantëve thonë se ukrahinezët ia “uruan Ramazanin e Bajramit” “reist”! Ndërsa shoqata ukrahineze me sinqeritet më të madh uron Bajramin e Ramazanit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Mbi 75,5 milionë doza të vaksinës kundër COVID-19 të administruara në Turqi

Turqia ka administruar mbi 75,55 milionë doza të vaksinës kundër COVID-19 që…

Protestë me art, lidërët e G7 në një skulpturë me mbetje elektronike

Një skulpturë e liderëve të G7, e ngjashme me Malin Rushmore dhe…

Një në katër të testuar në Kosovë kanë dalë të infektuar me koronavirus

Nga të gjitha testet e bëra për diagnostikimin e koronavirusit në vend,…

“Zhduket” Kastriot Rexhepi

Pasi filloi seanca kuvendare për mosbesimin e Qeverisë, kryetari Talat Xhaferi dha…

Konfirmohen disa nga parregullsitë gjatë punësimeve në ASK

Kryeministri Zoran Zaev arsyeton mungesën e testit të poligrafit dhe integritetit për…