Kosova shënon sot 20-vjetorin e hyrjes ushtarake të NATO-s, përkatësisht trupave shumëkombëshe të KFOR-it. Kjo ditë, shënohet edhe si Dita e Çlirimit të Kosovës.

Si datë e cilësuar historike, autoritetet në Prishtinë kanë ftuar që të marrin pjesë në këtë ceremoni, edhe ish-presidentin amerikan Bill Clinton, ish-sekretaren e shtetit Madeline Albright, gjeneralin amerikan Wesley Clark dhe shumë personalitete tjera që ndihmuan në çlirimin e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Më 10 shtator do të dihet se cilat shkolla janë të përgatitur për mësim me prezencë fizike

Deri më 10 shtator do të dihet se sa shkolla do ta…

“Një Kosovë me krim e korrupsion është më pak afër BE’së”

Eksperti i integrimeve evropiane, Besnik Vasolli, ka thënë se është mirë se…

Komuna e Ohrit ka filluar me çrrënjosjen e Palmave të Gruevskit

Në Ohër sot ka filluar largimi i të gjitha palmave të cilat…

Çfarë ndodhi në emisionin e Arbana Osmanit? Ndërhyjnë me shpejtësi efektivët e policisë, ka të arrestuar

Mbrëmjen e sotme programi “Dua të të bëj të lumtur” trajtoi historinë…

Joveski: Paratë në “REKET” janë dhënë kesh, dimë llogaritë nga kanë ardhur

Prokurori Republikan, Lubomir Joveski në intervistë për “Nezavisen Vesnik” ka thënë se…