Kshtu foli i pacipi – Shaqir Fetai (23)

Në intervistën e vet të fundit, natyrisht të porositur nga vetë ai,…

Kështu foli i pacipi – Shaqir Fetai (22)

Në intervistën e fundit të porositur, Shaqir Fetait, pasi kishte festuar Kërshëndellat…

Kështu foli i pacipi – Shaqir Fetai (21)

Kur njeriut i plasë cipa, ai gënjen fare lehtë, nuk i skuqet…

Kështu foli Shaqir Fetai (20)

Kemi thënë, sa herë që flet Shaqir Fetai, prej gojës së tij…

Shkatërrojnë ç’u del para: 3 ushtritë më të fuqishme në Europë

Faktor të ndryshëm si gjeografia, aftësitë logjistike, burimet natyrore dhe kapaciteti industrial,…

Kështu foli Shaqir Fetai (19)

Shaqir Fetai është tallësi më i madh që njohin myslimanët e vendit.…

Kështu foli Shaqir Fetai (18)

Pak nga injoranca, pak nga frika se do t’i hidhërojë punëdhënësit e…

Kështu foli Shaqir Fetai (17)

Shaqir Fetai është duke themeluar nga e para “Bashkësi Fetare Islame”! Me…

Kështu foli Shaqir Fetai (16)

Shaqir Fetai, instalacioni politik më brutal i pushtetit aktual maqedonas, i ekspozuar…

Kështu foli Shaqir Fetai (15)

Shaqir Fetai tashmë e paska shtuar aktivitetin e vet dhe, nga dita…