Ministria e Mbrojtjes së Britanisë së Madhe ka deklaruar se disa njësi të ushtrisë ruse kanë shkuar në Bjellorusi për t’u riorganizuar dhe për t’i rifurnizuar.

Në njoftim thuhet se kjo është një shenjë treguese për vështirësitë logjistike që i ka Rusia në Ukrainë.

“Rusia ka të ngjarë të vazhdojë të kompensojë aftësinë e saj të reduktuar të manovrimit tokësor përmes sulmeve masive të artilerisë dhe raketave”, thuhet në njoftim, shkruan BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Gjermania konfirmon mbështetjen për Kosovën për anëtarësim në Këshillin e Evropës

Anëtari i Asamblesë së Përgjithshme të Këshillit të Evropës, Knut Abraham, ka…

Ukraina arreston 127 sabotues në Kiev

Forcat ukrainase në Kiev kanë arrestuar 127 sabotues, përfshirë 14 grupe infiltrimi,…

15-vjeçari nga Florida shpallet adoleshenti më i gjatë në botë nga Guinness

Basketbollisti yll i një shkolle të mesme në Florida u shpall si…

Rritje e ndjeshme e çmimeve të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit mori vendim, me…

OKB pret që 8.3 milionë refugjatë të ikin nga Ukraina

Sipas vlerësimit të fundit të Komisionit të Lartë të Kombeve të Bashkuara…