Gjatë angazhimit tim politik sidomos në sferën e jurisprudencës , kam qen I fokusuar në drejtim të realizimit të reformave në drejtësi dhe gjyqësor por sidomos në drejtim të realizimit të parimit të përfaqësimit të drejtë të shqiptarëve në këtë sferë funksionimit të shtetit. Angazhimin tim nuk mund të vlerëson ndonjë “ muki “ por elektorati shqiptarë I cili më ka dhënë besimin në ciklet zgjedhore me votën e tyre. Jam angazhuar për këtë përfaqësim dhe jo si ky far “ muki “ për skenare dhe komplote policore , sidomos ndaj institucioneve të fesë islame, siç është ky skenar i fundit i “mukit”. Akti I fundit në BFI vetëm tregon fytyrën e vërtet të tij para opinionit. “ Mukit “ e tillë I ka dënuar historia dhe këtë do ë bëjë përsëri se gjyqi I saj është më I drejti!/top-news

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Si ishte realizuar plani i zhvatjes

TV Telma ka zbuluar se një biznesmen nga Manastiri në vjeshtën e…

Taravari: LSDM-ja hesht për kaubojt e BDI-së dhe sulmon komunat e ASH-së

Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët dhe njëherazi kryetar i Komunës…

Filipçe: Dy turistë janë izoluar në hotel, po testohen

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe njoftoi se dy turistë po testohen për…

Qeveria i dha dritë jeshile ligjit pë Prokurorinë Publike

Ligji për Prokurorinë Publike sonte kaloi në Qeveri, dhe i njejti me…

Zjarr në një banesë në Novo Lisiçe

Në bulevardin “ASNOM” me numër 64 në Novo Lisiçe të Shkupit ka…