Ditë më parë, në paçavurën zyrtare të BFI, me rastin e bojkotimit të Familjes Jashari gjatë ceremonisë së shpalljes Qytetar Nderi i Tetovës, Bacin Rifat Jashari, u publikua një informatë e marrur si kopje nga informata e botuar gjetkë. Kësisoj, BFI-ja na doli si informatore e menaxherëve muzikorë, duke informuar se, me këtë rast, do të organizohet koncert ku do të marrin pjese muzikantë nga Maqedonia, Shqipëria e Kosova.
Pasi, vërshuan një sërë kritikash nga opinioni për këtë budallaki të BFI-së, të njëjtit paskan reaguar duke e “korrigjuar” gabimin.
Informimi mbi aktivitetet muzikore mungon, por nuk mungon sqarimi i Komunës së Tetovës mbi ate se pse në ceremoni do të mungojë Baci Rifat Jashari dhe në vend të tij, mirënjohjen institucionale do ta tërheq djali i Komandantit Adem Jashari.Me këtë sqarim të kopjuar BFI shpreh interesim të shndërrohet në shërbim për informim i Komunës së Tetovës!
Në dy karrige askush nuk ka mundur të ulet, prandaj, as mos të provojë Shaqir Fetai se u bë horë!

Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

VMRO-DPMNE: Qeveria të sigurojë 250 milionë euro për subvencionimin e energjisë elektrike

Është më se e qartë se kriza energjetike do të zgjasë më…

Ushtaraku i Bondsteel thotë se s’ka asnjë indikacion se Amerika tërhiqet nga Kosova

Forcat e NATO-s të udhëhequra nga SHBA, të cilat ruajnë paqen për…

Sondazhi i Euronews: PS merr më shumë vota në 25 Prill se e gjithë opozita e bashkuar

Opozita e Bashkuar dhe Partia Socialiste pritet të përballen kokë më kokë…

Si ndodhi që teoritë konspirative kundër COVID-19 t’i kushtojnë me jetë shumë njerëzve në mbarë botën?

Një është i bindur që coronavirusi është armë biologjike, i dyti që…

Michael Roth: Askush në Europë nuk mund të jetë pro fantazive për ndryshimin e kufijve

Intervistë e Deutsche Welle-s me Ministrin Gjerman të Shtetit për Europën, Michael…